Το Οχάιο αποσύρει την απαγόρευση υδροξυχλωροκίνης.
Ο Fauci κατηγορείται για «εκστρατεία παραπληροφόρησης»

Το Συμβούλιο Φαρμακείων του Οχάιο απέσυρε έναν κανόνα που αποτρέπει τη χρήση υδροξυχλωροκίνης για τη θεραπεία του COVID-19 αφού ο κυβερνήτης Mike DeWine κάλεσε το διοικητικό συμβούλιο να σταματήσει τον κανόνα, σύμφωνα με το
Dayton Daily News .
"Ως αποτέλεσμα των σχολίων που έλαβε η ιατρική και ασθενής κοινότητα και κατόπιν αιτήματος του Κυβερνήτη DeWine, το Συμβούλιο Φαρμακείων του Οχάιο απέσυρε τον προτεινόμενο κανόνα 4729: 5-5-21 του Διοικητικού Κώδικα", διαβάζει την Πέμπτη. δήλωση από το διοικητικό συμβούλιο.
"Επομένως, οι απαγορεύσεις για τη συνταγογράφηση χλωροκίνης και υδροξυχλωροκίνης στο Οχάιο για τη θεραπεία της COVID-19 δεν θα τεθούν σε ισχύ αυτή τη στιγμή. "
Το συμβούλιο θα επανεξετάσει τον κανόνα με τη βοήθεια του Κρατικού Ιατρικού Συμβουλίου του Οχάιο, κλινικών εμπειρογνωμόνων και ενδιαφερομένων για να καθορίσει το
επόμενο βήμα.
Ο κανόνας, ο οποίος είχε προγραμματιστεί να τεθεί σε ισχύ σήμερα, απαγορεύει στα φαρμακεία να πωλούν ή να διανέμουν υδροξυχλωροκίνη και χλωροκίνη για κορανοϊό, εκτός εάν η χρήση έχει εγκριθεί από τον εκτελεστικό διευθυντή του διοικητικού συμβουλίου. Ο κανόνας θα άκυρε επίσης όλες τις προηγούμενες 

 εγκρίσεις του φαρμάκου.

Την Πέμπτη, ο DeWine είπε ότι συμφώνησε με τον Επίτροπο της FDA Stephen Hahn, ο οποίος είπε ότι η απόφαση για χρήση του HCQ πρέπει να είναι μεταξύ ιατρού και ασθενούς. 

"Επομένως, ζητώ από το Συμβούλιο Φαρμακείων του Οχάιο να σταματήσει τον νέο τους κανόνα που απαγορεύει την πώληση ή τη διανομή υδροξυχλωροκίνης ή χλωροκίνης για τη θεραπεία ή την πρόληψη του COVID-19", δήλωσε ο DeWine νωρίτερα. 

Ο κυβερνήτης του Οχάιο Mike DeWine (R) λέει ότι συμφωνεί με τον Επίτροπο της FDA, Steven Hahn (βλ. Παρακάτω) και ζήτησε από το κρατικό ιατρικό συμβούλιο να «σταματήσει τον νέο τους κανόνα που απαγορεύει την πώληση ή τη διανομή υδροξυχλωροκίνης ή χλωροκίνης για τη θεραπεία ή πρόληψη του COVID-19. " 

Επομένως, ζητώ από το @OhioRxBoard να σταματήσει τον νέο τους κανόνα που απαγορεύει την πώληση ή τη διανομή υδροξυχλωροκίνης ή χλωροκίνης για τη θεραπεία ή την πρόληψη του COVID-19. 

- Κυβερνήτης Mike DeWine (@GovMikeDeWine) 30 Ιουλίου 2020  

Πηγη...

Share

Follow us!

The page was built with Mobirise