Σεληνιακή έκλειψη στις 4 Ιουλίου: Μια προειδοποίηση για τα έθνη, το Ισραήλ σύμφωνα με την 100χρονη προφητεία.

<<Πριν έρθει η μεγάλη και τρομερή μέρα του Χασέμ, * Θα βάλω τρύπες στον ουρανό και στη γη: αίμα και φωτιά και πυλώνες καπνού. Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι Και το φεγγάρι σε αίμα.>>
Καθώς τα πυροτεχνήματα γεμίζουν τον νυχτερινό ουρανό στις 4 Ιουλίου, οι άνθρωποι σίγουρα θα παρατηρήσουν τις αλλαγές που συμβαίνουν στην πανσέληνο, την πρώτη της θερινής περιόδου, καθώς αλλάζει αργά το χρώμα. Αν και η σεληνιακή αλλαγή θα είναι λεπτή, μια εκατόχρονη προφητεία προειδοποιεί ότι αυτή η έκλειψη είναι σε οωνό, που εάν τα έθνη αναγκάσουν το Ισραήλ να εγκαταλείψει τη γη στο Ισραήλ, ένας ξένος ηγέτης 

                                                                                                                                    θα πληρώσει με τη ζωή του.  

Μια σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα όταν η γη βρίσκεται ανάμεσα στον ήλιο και το φεγγάρι, και το φεγγάρι περνά μέσα από τη σκιά της γης. Η τέταρτη Ιουλίου θα παρουσιάσει μια μερική σπονδυλική σεληνιακή έκλειψη στην οποία το φεγγάρι χάνει το εσωτερικό, το πιο σκοτεινό μέρος της σκιάς της Γης, και αντ 'αυτού, κοιτάζει το εξωτερικό, λιγότερο σκοτεινό μέρος της σκιάς. Αυτό θα σκουραίνει απαλά ένα μέρος της σεληνιακής επιφάνειας. Περίπου το 35% όλων των εκλείψεων είναι τύπου πένας, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί ακόμη και με τηλεσκόπιο. Ένα άλλο 30% είναι μερικές εκλείψεις, οι οποίες είναι ευδιάκριτες με το μάτι. Το τελικό 35% περίπου είναι συνολικές εκλείψεις.

Αυτή η έκλειψη θα είναι εντελώς ορατή στις 4-5 Ιουλίου σε μεγάλο μέρος της Αμερικής, αν και ορισμένες βορειοδυτικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά θα μπορούν να δουν την έκλειψη μόνο στην ανατολή του φεγγαριού. Όσοι σε μεγάλο μέρος της Αφρικής και σε περιοχές της Δυτικής Ευρώπης μπορούν να δουν λίγο την έκλειψη στο φεγγάρι.

Η έκλειψη δεν θα είναι ορατή στην Ασία, την Ανατολική Ευρώπη, τη βορειοανατολική Αφρική ή τα βορειότερα μέρη της Βόρειας Αμερικής.

Το πρόσωπο του φεγγαριού θα φαίνεται να μετατρέπεται σε πιο σκούρο ασημί χρώμα από τις 11:07 μ.μ. EDT σύμφωνα με το Space.com . Η έκλειψη «μέγιστο» θα εμφανιστεί σχεδόν 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 12:29 π.μ. EDT την Κυριακή. Η ώρα της έκλειψης θα συμβεί νωρίτερα σε περιοχές δυτικά του Ατλαντικού. Στη δυτική ακτή, η έκλειψη πιθανότατα θα είναι ορατή μόνο κατά την ανατολή του φεγγαριού, που είναι 9:45 μ.μ. PDT. Ολόκληρη η εκδήλωση θα διαρκέσει σχεδόν τρεις ώρες.

Η πνευμονική σεληνιακή έκλειψη θα είναι ο τελικός των τριών διαδοχικών αστρονομικών εκδηλώσεων που αποτελούν μια πλήρη «σεζόν έκλειψης». Στις 5 Ιουνίου, μια ογκώδης έκλειψη ήταν ορατή στην Ασία, την Αυστραλία, την Ευρώπη και την Αφρική. Στις 21 Ιουνίου, μια δακτυλιοειδής έκλειψη «Ring of Fire» ήταν ορατή στην Αφρική και την Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, του Κονγκό, της Αιθιοπίας, του νότιου Πακιστάν, της βόρειας Ινδίας και της Κίνας.

Ο Ραβίνος Γιόσεφ Μπέργκερ, ο ραβίνος του Βασιλιά Τάφο στο Όρος Σιών, τόνισε ότι μια σεληνιακή έκλειψη μπορεί σαφώς να περιέχει ένα μήνυμα από τον Θεό. Αναφέρθηκε στη Γένεση ως πηγή. 

Ο Χασέμ είπε: <<Ας υπάρχουν φώτα στην έκταση του ουρανού για να χωριστεί μέρα από νύχτα. θα χρησιμεύσουν ως σημάδια για τους καθορισμένους χρόνους - τις ημέρες και τα χρόνια. Γένεση 1:14>>

Ο ραβίνος σημείωσε ότι η ερμηνεία αυτών των «σημείων» θα είναι απαραίτητη τις ημέρες πριν από την Τελική Εξαργύρωση, καθώς η πρόθεση του Θεού θα εκφραστεί στη φύση.

Μετά από αυτό, θα ρίξω το πνεύμα Μου σε όλη τη σάρκα. Οι γιοι και οι κόρες σας θα προφητεύσουν. Οι γέροι σας θα ονειρεύονται όνειρα, και οι νεαροί σας θα βλέπουν οράματα. Θα χύσω ακόμη και το πνεύμα Μου σε άνδρες και γυναίκες σκλάβους εκείνες τις μέρες. Πριν έρθει η μεγάλη και τρομερή μέρα του Χασέμ , * Θα βάλω τρύπες στον ουρανό και στη γη: αίμα και φωτιά και πυλώνες καπνού. Ο ήλιος θα γίνει σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα. Ιωήλ 3: 1-4

«Ο ήλιος και το φεγγάρι είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Θεός θα ανακοινώσει την Τελική Λύτρωση, ώστε όλοι να μπορούν να δουν και όλοι θα έχουν το ρουχικό hakodesh (ιερό πνεύμα, προφητική ικανότητα) να καταλάβει», εξήγησε ο Ραβίνος Μπέργκερ. Αυτό ήταν επίσης αλήθεια πριν από την έξοδο στην Αίγυπτο, όταν όλοι οι Εβραίοι είχαν την προφητική ικανότητα να καταλάβουν ότι ήταν καιρός. Δυστυχώς, ακόμη και τότε, ορισμένοι επέλεξαν να μην φύγουν από την Αίγυπτο."

«Ένας σύγχρονος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει πώς εμφανίζεται ο Θεός στη φύση, πώς μας λέει ο Θεός μέσω της φύσης», είπε ο Ραβίνος Μπέργκερ. "Για τους προφήτες, αυτό ήταν πολύ σαφές."

Ο ραβίνος αναφέρθηκε σε μια συζήτηση για τις εκλείψεις στο Ταλμούδ (Σουκότ 29α), η οποία διευκρινίζει ότι οι σεληνιακές εκλείψεις είναι κακοί οιωνοί για το Ισραήλ, καθώς το Ισραήλ εκπροσωπείται πνευματικά από το φεγγάρι. Εάν η σεληνιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στην ανατολική πλευρά των ουρανών, τότε είναι κακός οιωνός για όλα τα έθνη στα ανατολικά, και ομοίως, εάν συμβεί στο δυτικό ημισφαίριο του ουρανού, είναι κακό σημάδι για όλα τα έθνη στα δυτικά.

Ο ραβίνος ανέφερε τον Yalkut Moshe , ένα βιβλίο με καμπαλιστικές ιδέες που γράφτηκε το 1894 από τον Ραβίνο Moshe ben Yisrael Benyamin στο Munkacs της Πολωνίας.

«Εάν το φεγγάρι εκλείψει τον μήνα του Ταμμούζ, ένας« σουλτάνος ​​»θα πεθάνει ξαφνικά και θα ακολουθήσουν μεγάλα προβλήματα», αναφέρει ο Ραβίνος Μπέργκερ μια άλλη εσωτερική πηγή. Η έκλειψη θα συμβεί τη 12η ημέρα του μήνα Tammuz. «Όταν το φεγγάρι εκλείψει στο Ταμμούζ, ένας βασιλιάς του« luazi »θα πεθάνει ξαφνικά και θα ακολουθήσει μια μεγάλη σύγχυση, οδηγώντας σε μεγάλα προβλήματα.»

Το «Luazi» μεταφράζεται γενικά ως ξένο, όπως φαίνεται στο βιβλίο των Ψαλμών.

Όταν ο Yisrael βγήκε από την Αίγυπτο , το σπίτι του Yaakov από έναν λαό περίεργου (ξένου) λόγου. Ψαλμοί 114: 1

"Αυτό σαφώς αναφέρεται σε προβλήματα για τους μη Εβραίους", δήλωσε ο Ραβίνος Μπέργκερ, επικαλούμενος το Ταλμούδ. «Η λέξη« σουλτάνος ​​»δεν χρησιμοποιείται γενικά. Χρησιμοποιείται μόνο για αναφορά σε Άραβες ηγέτες. Και δεδομένου ότι οι Μουσουλμάνοι σηματοδοτούν τους μήνες τους μόνο από το φεγγάρι, αυτό φαίνεται να είναι ένα σημάδι για αυτούς, εκείνους που έχτισαν τον χρυσό θόλο που βρίσκεται στην κορυφή των Αγίων των Αγίων. "

Στο τέλος αυτής της ενότητας που περιγράφει τους οιωνούς που περιέχονται στις εκλείψεις, το Ταλμούδ δηλώνει μια αποποίηση ευθυνών: «Όταν το Ισραήλ κάνει τη θέληση του τόπου (Θεός), δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από όλα αυτά», επικαλούμενη την πηγή του Προφήτη Ιερεμία .

Έτσι είπε ο Χασέμ: Μην μάθετε να πηγαίνετε στον δρόμο των εθνών, και μην απογοητεύεστε από τμηματα στον ουρανό. Αφήστε τα έθνη να απογοητευτούν από αυτά! Ιερεμίας 10: 2

Ο Ραβίνος Μπέργκερ σημείωσε ότι η σεληνιακή έκλειψη έρχεται λίγες μέρες μετά την ψηφοφορία του Κνεσέτ για την προσάρτηση τμημάτων της Ιουδαίας και της Σαμαριάς. Η ψηφοφορία έρχεται ως αποτέλεσμα συμφωνίας συνασπισμού μεταξύ του Νετανιάχου, αρχηγού του Κόμματος Λίκουντ, και του πολιτικού αντιπάλου του, Μπένι Γκάντζ, επικεφαλής του Μπλε και του Λευκού Κόμματος. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η κυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει την προσάρτηση 132 εβραϊκών πόλεων και της κοιλάδας του Ιορδάνη. Αυτό αντιπροσωπεύει το 30% της Δυτικής Όχθης που διατίθεται στο Ισραήλ στο πλαίσιο του ειρηνευτικού σχεδίου της κυβέρνησης Τραμπ. Το σχέδιο προβλέπει επίσης υπό όρους ένα παλαιστινιακό κράτος στο υπόλοιπο 70% της επικράτειας.

«Η Γη του Ισραήλ δεν ανήκει σε κανέναν που θα δώσει,» είπε ο Ραβίνος Μπέργκερ. «Η έκλειψη είναι μια προειδοποίηση τόσο για το Ισραήλ όσο και για τα έθνη να παραμείνουν πιστοί στη διαθήκη και τη γη».

Πηγη..

Share

Follow us!

Built with Mobirise site maker