Ο νομος 3691/2008 υποχρεωνει την ανεξαρτητη αρχη και τις 3 μοναδες να ελεγξουν την νομιμοτητα - αξια - ισχυ εντολων πληρωμης καθε ελληνα οπου υπαρχει βεβαιωμενο χρεος.

 Ο νομος 3691/2008 υποχρεωνει την ανεξαρτητη αρχη και τις 3 μοναδες να ελεγξουν την νομιμοτητα - αξια - ισχυ εντολων πληρωμης καθε ελληνα οπου υπαρχει βεβαιωμενο χρεος.
 μια ερευνα που θα μορουσαν να κανουν ολοι οι επαγγελματιες δημοσιου λογου δλδ δημοσιαγραφοι και δημαγωγοι, ειναι εαν η εντολη πληρωμης του αρτεμη σωρρα στον προθυπουργο εχει αξια και ισχυ.
 Για την νομιμοτητα δεν το συζηταμε διοτι οι περιουσιες αυτες ειναι αναρτημενες στο ucc απο το 2004, ως εκ τουτου ειναι τραπεζικη αποδειξη δλδ πληρωταιες cash- cash -cash.
 αρα, εσεις τα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα παρανομειτε οταν δεν ελεγχετε τα παραπανω ως εχετε υποχρεωση βασει της ελληνικης νομοθεσιας αλλα και νομοθεσια της ευρωπαικης ενωσης: προς τουτο ενςωματωνονται στην νομοθεσία
Οι διατάξεις της Οδηγίας 2005/60/ΕΚ του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκης Ενωσης,
 "Σχετικά με την πρόληψη της χρησημοποιησης του χρηματοπιστωτικου συστηματος για την
 νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραςτηριότητες και την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας"
 (Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκης Ενωσης: L 309/15/25.11.2005), διατάξεις της Οδηγιας
 2006/70/ΕΚ της Ευρωπαϊκης Επιτροπης (Επίςημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκης Ενωσης L 214/29/4.8.2006) και αντικακθιστανται οι ςχετικες διατάξεις του ν. 2331/1995 (ΦΕΚ 173 Α`), όπως ισχυουν.
 Εμεις, ως δικαιουχοι-κυριαρχοι ελληνες πολιτες κανοντας αυτην την εντολη πληρωμης, συμβαινουν δυο πραγματα, η ελεγξατε και τα βρηκατε αληθη, οπου συνεπαγετε οτι πληρωθηκατε η ελεγξατε και τα βρηκατε αναληθη και καλειστε να ενημερωσετε τον εισαγγελεα για παρανομες δραστηριοτητες ξεπλυμα χρηματος. δεν κανετε τιποτα απο τα δυο και συνεχιζετε να διωκετε ελληνες δικαιουχους τεραστιου πλουτου, χωρις να βεβαιωνετε οφειλες ως νομος οριζει. κυριοι εισται ενοχοι για ληστεια, συσταση συμμοριας, καταχρηση εξουσιας και ενα σωρο αλλα αδικηματα. σε λιγο θα τα βρουμε ολα.

Πηγη..
http://hellenic-fiu.gr/......laws/3691-upload%2007.07.2017.pdf

Share

Follow us!

https://mobirise.com maker