Που βρισκονται οι 532,5 τονοι χρυσου της «τραπεζας της ανατολης»;

Οι ελλην κυριαρχοι αυτοχθονες ιθαγενεις και μελη της «κυριαρχης ελληνικης δημοκρατιας» καθως και ολοι οι ελληνες πολιτες απαιτουν, απο τα νυν και τεως μελη, του γενικου συμβουλιου της «τραπεζας της ελλαδος», καθως και τα νυν και τεως μελη του διοικητικου συμβουλιου της «εθνικης τραπεζας» ή «εθνικης τραπεζας της ελλαδος» καθως και απο την «επιτροπο του κρατους», ως αρμοδια, να ενημερωθουν δημοσια, για το που βρισκονται οι 532,5 τονοι χρυσου που ειχαν κατατεθει στην «τραπεζα της ανατολης» και οι οποιοι φαινονται οτι εχουν εξαφανιστει απο το 1932. Δειτε περισσοτερα εδω ........ Https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2020/06/532.html
Απο τα παραπανω επισημα εγγραφα προκυπτουν τα εξης συμπερασματα:
1ο συμπερασμα:
Η «εθνικη τραπεζα» εχει κλεψει την ποσοτητα του χρυσου της «τραπεζης της ανατολης» και τον εχει φυγαδευσει προς αγνωστη κατευθυνση. Δεν γνωριζουμε που βρισκονται οι 532,5 τονοι χρυσου που ειχε η «τραπεζα της ανατολης».
2ο συμπερασμα:
Η «τραπεζα της ελλαδος» εκ του θεσμικου της ρολου ασκει την εποπτεια των πιστωτικων ιδρυματων, αρα και της «εθνικης τραπεζας», ομως εφοσον στο δελτιο της διευκρινιζει οτι ολος ο χρυσος που κατεχει φθανει τους 149,1 τονους. Κατα συνεπεια η «τραπεζα της ελλαδος» δεν εποπτευσε την «εθνικη τραπεζα» σε οτι αφορα το τι εχει γινει με την ποσοτητα του χρυσου των 532,5 τονων της «τραπεζας της ανατολης».
Απο τα παραπανω τιθεται τα εξης ευλογα ερωτηματα γιατι τα μελη των προηγουμενων διοικησεων, αλλα και της τωρινης διοικησης της «τραπεζας της ελλαδος». Δεν εχει δωσει εξηγησεις στους ελληνες πολιτες:
1) γιατι δεν ελεγξε την «εθνικη τραπεζα» για τα ψεματα που ανακοινωσε σε σχεση με την «τραπεζα της ανατολης» και τι εγινε η ποσοτητα του χρυσου της;
2) που ακριβως βρισκεται η αναφερομενη ποσοτητα χρυσου των 532,5 τονων της «τραπεζας της ανατολης», ποιος την διαχειριζεται και που εχει επενδυθει απο το 1932 εως και σημερα;
Απο τα παραπανω αποδεικνυεται οτι στοιχειοθετουνται παρα πολλες πιθανες κακουργηματικες πραξεις κατα της «τραπεζας της ελλαδος» και της «εθνικης τραπεζας της ελλαδος».
Ο εξαφανισμενος και κλαπεντας αυτος χρυσος αποτελει περιουσια του εθνους των ελλην ανθρωπων.
Ζητειται απο τους εισαγγελεις να κινηθουν αυτεπαγγελτα και να συλλαβουν και να ανακρινουν ολους τους εμπλεκομενους, τα μελη της διοικησης της «τραπεζας της ελλαδος», και τα μελη της διοικησης της «εθνικης τραπεζας της ελλαδος», ως υποπτους για το τεραστιο αυτο εγκλημα κατα του εθνους των ελληνων.
Καλουνται ολοι οι ελληνες πολιτες, οι οποιοι εχουν εννομο συμφερον, να ενταχθουν αμεσα στον πολιτικο φορεα του εθνους των ελληνων «ελληνων συνελευσις», ωστε με δημοκρατικες διαδικασιες να αναλαβουν την διακυβερνηση της χωρας και με τις αρμοδιες επιτροπες που οριζονται στις «προγραμματικες δηλωσεις» να ελεγξουν και αυτην την υποθεση που αφορα τον κλαπεντα χρυσο της «τραπεζας της ανατολης» που ειναι κληρονομικος πλουτος του εθνους μας.
Αλεξανδρος μακεδων.

Share

Follow us!

Built with Mobirise web maker