Η Dow σημειώνει άνοδο 580 μονάδων καθώς τα αισιόδοξα δεδομένα για τις πωλήσεις κατοικιών επισκιάζουν τη διάδοση των ιών

Οι μετοχές των ΗΠΑ σημείωσαν άνοδο τη Δευτέρα καθώς οι επενδυτές συνέχισαν να στοιχηματίζουν σε οικονομικά νέα ανοίγματα παρά την αύξηση των περιπτώσεων κοροναϊού.
Οι εκκρεμείς πωλήσεις κατοικιών σημείωσαν ρεκόρ 44,3% τον Μάιο , ξεπερνώντας τις προσδοκίες και δείχνοντας μια γρήγορη ανάκαμψη για την αγορά κατοικιών των ΗΠΑ.
Οι παγκόσμιοι θάνατοι από ιούς έφτασαν τα 500.000 την Κυριακή, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν πάνω από 10 εκατομμύρια.
Η Boeing οδήγησε το Dow υψηλότερα αφού οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές ενέκριναν 
δοκιμαστικές πτήσεις του

προβληματικού jet 737 Max.  Το πετρέλαιο κέρδισε, με το West Texas Intermediate να φτάνει έως και 3,6%, στα 39,89 $ ανά βαρέλι.  Οι αμερικανικές μετοχές σημείωσαν άνοδο τη Δευτέρα καθώς οι επενδυτές απέκλεισαν την αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων ιών κορανοϊών και επικεντρώθηκαν σε θετικά δεδομένα για την αγορά κατοικιών.

Οι εκκρεμείς πωλήσεις κατοικιών σημείωσαν ρεκόρ 44,3% υψηλότερα τον Μάιο , ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Εθνική Ένωση Realtors. Η ανάγνωση κατήγγειλε τη μέση εκτίμηση οικονομολόγων 19,3%, σύμφωνα με το Bloomberg. Η μέτρηση του συλλόγου βρίσκεται τώρα στο 99,6, ελαφρώς χαμηλότερο από το υψηλό του πριν από ιούς στα 111,4, αλλά υπαινίσσεται μια σταθερή ανάκαμψη για τον κρίσιμο τομέα.

Το άλμα «πηγαίνει για να δείξει την ανθεκτικότητα των Αμερικανών καταναλωτών και την αειθαλή επιθυμία τους για ιδιοκτησία σπιτιού», δήλωσε ο Lawrence Yun, επικεφαλής οικονομολόγος της NAR. "Αυτή η ανάκαμψη μιλά επίσης για το πώς ο στεγαστικός τομέας θα μπορούσε να οδηγήσει το δρόμο για μια ευρύτερη οικονομική ανάκαμψη".

Οι παγκόσμιοι θάνατοι από ιούς πέρασαν 500.000 την Κυριακή, ενώ επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν τα 10 εκατομμύρια. Τα νέα κρούσματα στη Φλόριντα, το Τέξας και την Καλιφόρνια ανάγκασαν τις κυβερνήσεις των πολιτειών να αντιστρέψουν ορισμένα μέτρα επανέναρξης για να περιορίσουν τις περαιτέρω ζημιές. Η αύξηση των περιπτώσεων μέχρι στιγμής δεν έχει προκαλέσει παρόμοια αύξηση στους θανάτους από κοροναϊούς, αλλά ειδικοί έχουν πει ότι η εξάπλωση του ιού θα μπορούσε να αναζωογονήσει αυστηρά κλειδώματα.

Η Boeing οδήγησε τον Dow ψηλότερα. Οι μετοχές του κατασκευαστή του αεροπλάνου πήδησαν μετά την έγκριση από τις αμερικανικές ρυθμιστικές πτήσεις δοκιμαστικών πτήσεων του μοντέλου 737 Max.

Η Gilead σημείωσε άνοδο στα κέρδη της Δευτέρας, αφού η εταιρεία βιοτεχνολογίας πραγματοποίησε μια πενταήμερη πορεία remdesivir, την πειραματική της θεραπεία COVID-19, στα 2.340 $. Η εταιρεία επίσης έκαναν διαπραγματεύσεις για τις τιμές ανά χώρα για περαιτέρω επέκταση της αγοράς του remdesivir. Η μετοχή έγινε αρνητική το απόγευμα και έκλεισε χαμηλότερα.

Διαβάστε περισσότερα: Μιλήσαμε με 3 οικονομικούς εμπειρογνώμονες, οι οποίοι δήλωσαν ότι πραγματοποιούν 4 αυτές τις συναλλαγές αυτή τη στιγμή για να ξεπεράσουν τα εκπληκτικά κέρδη όταν ξεκινά η σεζόν κερδών τον επόμενο μήνα

«Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να κύλινδρο από το ανθρώπινο, κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο αυτής της πανδημίας, πιστεύουμε ότι remdesivir τιμές πολύ κάτω από την αξία είναι το σωστό και υπεύθυνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε», διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Gilead, Ντάνιελ O'Day, είπε σε μια δήλωση .

Πηγη..

Share

Follow us!

This website was created with Mobirise theme