5 στατιστικά στοιχεία που δείχνουν την οικονομική καταστροφή της πανδημίας για το μέσο όρο των Αμερικανών.

 • Η πανδημία coronavirus έχει βυθίσει τις ΗΠΑ στη χειρότερη ύφεση της σε σχεδόν έναν αιώνα.
• Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους και τον εργοδότη τους χορηγία ασφάλισης υγείας λόγω της πανδημίας.
• Περιγράφονται παρακάτω είναι πέντε οικονομικές στατιστικές που συλλαμβάνουν την οικονομική καταστροφή μεταξύ των απλών Αμερικανών.
• Επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Business Insider για περισσότερες ιστορίες.

Η πανδημία coronavirus έχει ρίξει αμερική σε αυτό είναι χειρότερη οικονομική ύφεση από τη Μεγάλη Ύφεση σχεδόν πριν από έναν αιώνα.
Η ύφεση έχει προκαλέσει πλήθος μικρών επιχειρήσεων να κλείσουν μόνιμα και πολλοί άνθρωποι να χάσουν τη δουλειά τους. Ως αποτέλεσμα, εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πλέον πρόσβαση σε ασφάλιση υγείας που χρηματοδοτείται από τον εργοδότη. Εν τω μεταξύ, το Κογκρέσο είναι βαθιά διχασμένη σχετικά με το σχήμα του επόμενου ομοσπονδιακού πακέτου διάσωσης μετά την ψήφιση σχεδόν 3,5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε δαπάνες μέχρι στιγμής.
Περιγράφονται παρακάτω είναι πέντε οικονομικές στατιστικές που απεικονίζουν την οικονομική καταστροφή λόγω της πανδημίας μεταξύ των απλών Αμερικανών.
Σχεδόν 39 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν υποβάλει αίτηση για ανεργία τις τελευταίες εννέα εβδομάδες. 
Ένα εντυπωσιακό ποσό των ατόμων που ζητούν επιδόματα ανεργίας από την έναρξη της επιδημίας - περίπου 39 εκατομμύρια.
Αυτό το κύμα βοήθησε να στείλει το ποσοστό των ανέργων στα ύψη στο υψηλότερο επίπεδό του από τη Μεγάλη Ύφεση. Η ανεργία ανέρχεται στο 14,7% στις ΗΠΑ από τον περασμένο μήνα. Και προβλέπεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και στο επόμενο έτος.
Νεβάδα και το Μίτσιγκαν είχαν τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας με το ένα τέταρτο του εργατικού δυναμικού τους από την εργασία, σύμφωνα με νέα στοιχεία από το Υπουργείο Εργασίας.
Η απώλεια σχεδόν 20 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας μέχρι στιγμής υποχρέωσε τους νομοθέτες να δράσουν γρήγορα για να αυξήσουν τα επιδόματα ανεργίας για τους ανθρώπους. Πίσω το Μάρτιο, το Κογκρέσο θέσπισε 600 δολάρια ώθηση σε εβδομαδιαία οφέλη πάνω από ό, τι τα κράτη πληρώνουν ήδη. Πρόκειται να λήξει στις 31 Ιουλίου.
Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι είναι βαθιά διχασμένοι για το αν τα οφέλη αυτά πρέπει να επεκταθούν. Πολλοί στην ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ υποστηρίζουν ότι disincentivizes εργασία, ενώ οι Δημοκρατικοί λένε ότι τα επιπλέον οφέλη είναι κρίσιμα για τη διατήρηση των νοικοκυριών στη ζωή κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Περισσότεροι Αμερικανοί δυσκολεύονται να πληρώσουν ενοίκιο, με έναν στους πέντε να λείπει να κάνει τις πληρωμές του στην ώρα του.
Με απολύσεις τοποθέτηση, περισσότεροι Αμερικανοί έχουν πρόβλημα πληρωμής ενοικίου, CBS News ανέφερε.
Σχεδόν το 20% των ενοικιαστών έχασαν την πραγματοποίηση της μηνιαίας πληρωμής τους εγκαίρως για το Μάιο, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από το Εθνικό Συμβούλιο Στέγασης Πολυοικογένεια.
Αλλά καθώς ο μήνας συνεχίστηκε, τα στοιχεία από NMHC δείχνει περισσότερους Αμερικανούς καλύπτουν το ενοίκιο, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι επωφελούνται από τους ελέγχους ερέθισμα και ενισχυμένη επιδόματα ανεργίας.
Μέχρι τις 20 Μαΐου, σχεδόν το 90% των νοικοκυριών διαμερισμάτων είχαν πληρώσει ενοίκιο, ανέφερε η NMHC.
Τουλάχιστον 16,2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει την ασφάλιση υγείας τους μέχρι στιγμής.
Το Ινστιτούτο Οικονομικής Πολιτικής, μια αριστερή ομάδα προβληματισμού, προβλέπει ότι τουλάχιστον 16,2 εκατομμύρια άνθρωποι εκδιώχθηκαν από την ασφάλιση υγείας τους μέχρι στιγμής.
Δημοκράτες έχουν προτείνει την επέκταση των ασφαλιστικών επιδοτήσεων στο πλαίσιο του νόμου περί προσιτής φροντίδας και για την κυβέρνηση καλύπτουν COBRA ασφάλιση για τους νέους ανέργους.
Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση Trump και μερικοί ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές υπενθυμίζουν στους ανθρώπους ότι μπορούν να υπογράψουν επάνω για την κάλυψη κάτω από Obamacare, ένας νόμος που ο Πρόεδρος Trump έχει προσπαθήσει να αποβάλει από τότε που ανέλαβε το γραφείο.
Πάνω από 100.000 μικρές επιχειρήσεις έχουν κλείσει οριστικά λόγω της πανδημίας.
Οι οικονομολόγοι προβλέπουν πάνω από 100.000 μικρές επιχειρήσεις έχουν κλείσει μόνιμα τις πόρτες τους μέχρι τώρα λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη από τους ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το πανεπιστήμιο του Σικάγου, το επιχειρησιακό σχολείο του Χάρβαρντ, και το πανεπιστήμιο του Ιλλινόις.
Τα περιθώρια κέρδους για τις μικρές επιχειρήσεις είναι πιο αδύνατα σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα, και οι ειδικοί λένε ότι πολλοί περισσότεροι θα μπορούσαν να αναγκαστούν σε πτώχευση τους επόμενους μήνες.
«Πρόκειται να δούμε ένα επίπεδο δραστηριότητας πτώχευσης που κανένας στην επιχείρηση δεν έχει δει στη διάρκεια της ζωής τους,» James Hammond, διευθύνων σύμβουλος της έρευνας νέας γενεάς, είπε στη θέση της Ουάσιγκτον. "Αυτό θα πλήξει τους πάντες, αλλά θα είναι πιο δύσκολο για τις μικρές επιχειρήσεις, δεδομένου ότι δεν έχουν πολλά εφεδρικά μετρητά."
 Πηγη...

Share

Follow us!

Created with Mobirise site theme